Cvetličarstvo

cvetlicarna 1V naši cvetličarni vam lahko pripravimo ustrezne dekoracije za razne dogodke v skladu z vašimi željami, letnim časom ter namenom. Kreativnost in skrb za zadovoljstvo naših strank so vodilo naše cvetličarne. Oglejte si našo ponudbo in se sami prepričajte. Nudimo vam  cvetlične aranžmaje za vesele dogodke – rojstva, birme, obhajila, poroke, za rojstne dneve in obletnice, za dan žena. Ob izgubi vaših najdražjih vam nudimo  različne cvetlicarna zunajcvetlične aranžmaje in sicer ikebane, vence, cvetlične blazine, šopke, rezano cvetje, pa tudi sveče, zemljo in pesek za grobove. 

S cvetličnimi aranžmaji vam lahko uredimo notranjost prostorov ob posebnih priložnostih, lahko pa vam dnevno dostavljamo cvetje na dom ali v vašo pisarno. Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali.cvetličarna1

Vedno imamo na zalogi kakovostno rezano cvetje, naši dobavitelji nam dostavljajo večkrat dnevno le sveže cvetje.  Poleg tega vam v cvetličarni, ki se nahaja ob naši upravni stavbi nudimo še čebulice, semena rastlin, lončnice, trajnice (grmičevje) in drevesa za vaše vrtove, parke. Vemo, da brez ustreznega orodja in ostale opreme ne gre. Motike, rokavice, vrtne škarje, zemlja, gnojila so na voljo tudi v naših prostorih. Obiščite nas, oglejte si ponudbo v naši cvetličarni.

 

 

cvetličarna1 

 

 

 

 

Akcijska prodaja v cvetličarni september 2017