Cvetličarstvo

V cvetličarni Komunale Nova Gorica v teh dneh iz svežega cvetja in smrečja nastajajo najlepši namizni aranžmaji in druge edinstvene praznične dekoracije po vaših željah.

V naši praznični ponudbi so adventni venčki, božične zvezde, kaktusi in druge praznične lončnice, pa tudi rezano cvetje, dišeče sveče in okraski, s katerimi lahko nekaj lepega zase in za svoje bližnje ustvarite tudi sami. Najdete nas na Cesti 25. junija 1, vsak delovni dan od 8. do 17. ure in ob sobotah do 12. ure.

Pridite, naredimo praznike skupaj.

 

novoletni-aranzmaji-1 novoletni-aranzmaji-10  novoletni-aranzmaji-11

novoletni-aranzmaji-2 novoletni-aranzmaji-4novoletni-aranzmaji-3  

novoletni-aranzmaji-5  novoletni-aranzmaji-6  novoletni-aranzmaji-9

novoletni-aranzmaji-8  novoletni-aranzmaji-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 V naši cvetličarni vam lahko pripravimo ustrezne dekoracije za razne dogodke v skladu z vašimi željami, letnim časom ter namenom. Kreativnost in skrb za zadovoljstvo naših strank so vodilo naše cvetličarne. Oglejte si našo ponudbo in se sami prepričajte. Nudimo vam  cvetlične aranžmaje za vesele dogodke – rojstva, birme, obhajila, poroke, za rojstne dneve in obletnice, za dan žena. Ob izgubi vaših najdražjih vam nudimo  različne cvetlične aranžmaje in sicer ikebane, vence, cvetlične blazine, šopke, rezano cvetje, pa tudi sveče, zemljo in pesek za grobove. 

S cvetličnimi aranžmaji vam lahko uredimo notranjost prostorov ob posebnih priložnostih, lahko pa vam dnevno dostavljamo cvetje na dom ali v vašo pisarno. Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali.

Vedno imamo na zalogi kakovostno rezano cvetje, naši dobavitelji nam dostavljajo večkrat dnevno le sveže cvetje.  Poleg tega vam v cvetličarni, ki se nahaja ob naši upravni stavbi nudimo še čebulice, semena rastlin,  lončnice, trajnice (grmičevje) in drevesa za vaše vrtove, parke. Vemo, da brez ustreznega orodja in ostale opreme ne gre. Obiščite nas, oglejte si ponudbo v naši cvetličarni.

 

cvetličarna1

cvetlicarna 1

 

 

 

 

 

  

 cvetličarna1cvetlicarna zunaj