UKREPI ZA NADZOR IN PREPREČEVANJE ŠIRJENJA KORONAVIRUSA (od 6.7.2020 dalje)

Obvestila za občane |

07.07.2020

UKREPI ZA NADZOR IN PREPREČEVANJE ŠIRJENJA KORONAVIRUSA  (od 6.7.2020 dalje)

Zaposleni v družbi Komunala Nova Gorica izvajamo dejavnost gospodarske javne službe v šestih občinah. To pomeni, da izvajamo dejavnost, ki je za ljudi širšega družbenega pomena.

Ob ponovnemu pojavu širjenja okužbe s koronavirusom, bomo zaposleni v družbi Komunala še naprej in v enaki meri opravljali svojo osnovno dejavnost, ki jo moramo zagotavljati skladno z veljavnimi koncesijskimi in ostalimi pogodbami.

Za izvajanje določenih ukrepov je nujno sodelovanje tudi z vami – našimi uporabniki. Zaradi tega vas obveščamo o uvedenih ukrepih, da bi preprečili širjenje okužb med zaposlenimi in našimi občani:

  1. Na CERO Nova Gorica v Stari gori in ostalih zbirnih centrih, občane prosimo, da ponovno spoštujejo medsebojno razdaljo vsaj 1,5 m in s tem preprečijo tveganje širjenja okužbe.
  2. Trenutno naši vozniki še vedno praznijo zabojnike po ustaljenem urniku, vendar vas naprošamo za razumevanje, če bo prišlo do posameznih sprememb.
  3. Za reševanje reklamaciji uporabnikov in opominov za plačila, vas prosimo za razumevanje, da do nadaljnjega za reševanje reklamaciji oz. glede drugih vprašanj dostopate do naših zaposlenih preko maila: info@komunala-ng.si , oz. telefona 05 – 33 55 300.
  4. Za naročanje pogrebnih storitev ostaja režim nespremenjen, vendar vas prosimo, da prihajate v omejenem številu zaradi zagotavljanja varnostne razdalje.
  5. Informacije, obrazce in kontakte lahko dobite na spletni strani našega podjetja : https://www.komunala-ng.si 

Komunala Nova Gorica d.d.

Cesta 25. Junija 1 5000 Nova Gorica

+386 (0)5 33 55 300

Dežurstvo za vzdrževanje površin, vzdrževanje objektov je urejeno preko telefonske številke

031 712 100

Povpraševanje