UKREPI ZA NADZOR IN PREPREČEVANJE ŠIRJENJA KORONAVIRUSA

Obvestila za občane |

17.09.2020

Zaposleni v družbi Komunala Nova Gorica d.d. izvajamo dejavnost gospodarskih javnih služb v šestih goriških občinah. To pomeni, da izvajamo dejavnosti, ki so za ljudi širšega družbenega pomena.

Ob ponovnemu pojavu širjenja okužbe s koronavirusom bomo zaposleni v družbi Komunala še naprej in v enaki meri opravljali svojo osnovno dejavnost, ki jo moramo zagotavljati skladno z veljavnimi koncesijskimi in ostalimi pogodbami.

Za izvajanje določenih ukrepov je nujno sodelovanje tudi z vami – našimi uporabniki. Zaradi tega vas obveščamo o uvedenih ukrepih, da bi preprečili širjenje okužb med zaposlenimi in našimi občani:

  • Na CERO Nova Gorica v Stari gori in ostalih zbirnih centrih, občane prosimo, da ponovno spoštujejo medsebojno razdaljo vsaj 1,5 m in s tem preprečijo tveganje širjenja okužbe.
  • Trenutno naši vozniki še vedno praznijo zabojnike po ustaljenem urniku, vendar vas naprošamo za razumevanje, če bo prišlo do posameznih sprememb.
  • Za reševanje reklamaciji uporabnikov in opominov za plačila, vas prosimo za razumevanje, da do nadaljnjega za reševanje reklamaciji oz. glede drugih vprašanj dostopate do naših zaposlenih preko maila: info@komunala-ng.si , oz. telefona 05 – 33 55 300.
  • Za naročanje pogrebnih storitev ostaja režim nespremenjen, vendar vas prosimo, da prihajate v omejenem številu zaradi zagotavljanja varnostne razdalje.
  • Informacije, obrazce in kontakte lahko dobite na spletni strani našega podjetja : https://www.komunala-ng.si 

 

Komunala Nova Gorica d.d.

Cesta 25. Junija 1 5000 Nova Gorica

+386 (0)5 33 55 300

Dežurstvo za vzdrževanje površin, vzdrževanje objektov je urejeno preko telefonske številke

031 712 100

Povpraševanje