Urejanje grobov

urejanje grobov vodilnaGrob spominja na simboliko gore, lahko ima skromne razsežnosti gomile ali pa se dviga proti nebu kot piramida (Ruth Podgornik Reš - Naša pokopališča).

V okviru urejanja grobov strankam zagotavljamo možnost mesečne ali letne oskrbe urejanja groba ali pa enkratno ureditev groba. Možnost naročila mesečne, letne ali enkratne oskrbe groba vam omogoča, da ne izgubljate časa z iskanjem materiala, sadik in orodja za ureditev groba.

Naši delavci, vrtnarji ali cvetličarke, lahko v celoti uredijo grobove, posadijo rastline, dostavljajo sveče,  prav tako pa tudi čistijo spomenike. Sadike enoletnic, trajnic, grmovnic in ostalega cvetja priskrbimo v skladu z vašimi željami in zahtevami. V naši cvetličarni poskrbijo tudi za ikebane, cvetlične šopke, sveče, zemljo...

Medtem, ko se enkratno vzdrževanje opravi po vašem naročilu v dogovorjenem obdobju, pa se letna ureditev groba opravlja po vaših željah večkrat mesečno. Letno vzdrževanje groba zajema vzdrževanje od januarja do decembra. O stilu ureditve in ponudbi se lahko stranka dogovori z našim strokovnim osebjem. Grobno polje uredimo po vaši želji in zahtevi.

Letno vzdrževanje grobnega polja vključuje:

  • sajenje okrasnih rastlin
  • čiščenje spominskih obeležjih
  • obrezovanje rastlin
  • čiščenje in pletje
  • dostavo sveč ali aranžmajev na grob
  • zamenjavo in dosutje peska ali zemlje
  • in druga vrtnarska dela po vaši želji

Dodatne informacije lahko dobite na telefon: 05/335 53 00, 05/335 53  21 (cvetličarna) ali na e-naslovu: vzdrzevanje-povrsin@komunala-ng, cvetlicarna@komunala-ng.si ali pogrebna@komunala-ng.si.

Fotogalerija ureditve grobov

Komunala Nova Gorica d.d.

Cesta 25. Junija 1 5000 Nova Gorica

+386 (0)5 33 55 300

Pogrebna služba

05 33 55 313

Dežurstvo za vzdrževanje površin, vzdrževanje objektov je urejeno preko telefonske številke

031 712 100

Povpraševanje